FablousBeads Collections

By: DDBeads

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 4-Aug-2010 09:31 Email | Share | | Bookmark
Flower Crum

 
 
 
Ni adalah antara koleksi yang saya anggap 'master piece'. 1st attempt trus jd. Mula2 tu pening jugak fikir patern ape nak jahit sebab kain cotton n nak di pakai untuk majlis akad nikah. Akhirnya tercipta la Patern 'Flower Crum'.

Enjoy the pic. P.S tu pengantin nye..








Monday, 19-Jul-2010 14:18 Email | Share | | Bookmark
Mutiara Slayer...

 
 
Baju Mak Ude lagi..enjoy...




Friday, 18-Jun-2010 07:04 Email | Share | | Bookmark
Mutiara beriring

 
 
Ni baju raya tahun 2009, mutiara ni di jahit selepas balik jer dari kelas my sifu Noramanik last year.
Dah lama admire ngan jahitan mutiara beiring, akhirnye keinginan ku terlaksana ...




Quote:
K.Nora> Thanks, ini di atas tunjuk ajar akak juga. Happy sangat bile tengok baju ni jadi.


Tuesday, 15-Jun-2010 01:47 Email | Share | | Bookmark
1st entry

 
 
Manik pada lengan tangan ni di jahit untuk Mak Uda...
layannnn...........




Tuesday, 12-Jan-2010 11:09 Email | Share | | Bookmark
1st Entry

Yey akhirnye terlaksa juga hajat hati nak create fotopage ku sendiri.......


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net